Switch Language

Click here

Overnatting ved Hardanger fjord og fjellferie

Velkommen til naturskjønne Hardanger!

Booking direkte til kvar utleigar i dette samarbeidet. Sjå linkene til kvar sine heimesider, e-post adresser, telefon,og mobilnummer.
Hardanger fjord og fjellferie BA, er et samarbeid mellom 7 utleigarar. Me kan tilby tilsaman 14 utleigeeiningar. Rom, leilegheiter, restaurerte gardshus og moderne hytter i Øystese og Norheimsund
Aktivitetar:
Fiske i fjorden, elvar og fjellvatn
Båtutleige, båtturar
Flott turterreng, fotturar til fjells, toppturar og langs fjorden.
Frukt og bærhenting, og Siderfestivalen
Besøk Hardanger Fartøyvernsenter.og Kunsthuset Kabuso

Aktivitetar frå fjord til fjell i Kvam

Planlegge en innhaldsrik ferieopphold med ide frå 
Offisiell turistinformasjon - Kvam herad

FyksesundAktivitetar frå fjord til fjell som vandring på merka stiar eller bading i fjord og fjellvatn venter deg i Kvam. Den vakre Hardangerfjorden og det trollske
Fyksesundet kan opplevast på fjordcruise, med kano eller kajakk .
Hardanger Trebåtfestivalen og Hardanger Frukt og Siderfestivalen er årlege arrangement for heile familien. Med bil og kart kan du reisa på oppdagelsesferd i og rundt Kvam. La deg inspirera av våre tur- og aktivitetsforslag som ligg under "Aktivitetar i visitkvam.no".

Kunsthuset KabusoAttraksjonar er mange
Steinsdalsfossen er ein av Noregs mest besøkte fossar. På godt opparbeida sti kan du gå bak fossen og nyta naturen sine krefter. I Gullfiskvatnet som ligg 5 km frå Øystese, kan du mate gullfiskane frå land. I tilegg til naturattraksjonar har Kvam fleire museum som Hardanger Fartøyvernsenter eller Ingebrigt Vik museum/ Kunsthuset Kabuso. Les meir om dei enkelte utfluktsmål under "Attraksjonar i visitkvam.no".
Meir informasjon på egen nettsidar: www.visitkvam.no